Who cares about MTV anymore?

Who cares about MTV anymore?
, ING Groep
@evr

MySpace.com: opgericht in 2003 met inmiddels 27 miljoen members die gemiddeld 1 uur en 43 minuten op de site blijven. In april Google gepasseerd in aantal pageviews, 400% groei sinds begin 2005 en verkocht voor 580 miljoen dollar. Bijzonder mooie resultaten voor een social networkingsite. 

De New York Times heeft een artikel over het succes van MySpace.com. Op de veelgestelde vraag van nieuwe bands “How are you going to get me on MTV?” reageert de 29-jarige Tom Anderson, ??n van de oprichters van MySpace.com met:

“They don’t quite get it, and I’m only starting to get it myself. We’ve got our 26 million, with a lot more people logging in each day. It’s kind of like, who cares about MTV anymore?”


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ik zit nu ruim een maand op Myspace en ondanks dat ik ramgek wordt van al die verschillende myspaces, begrijp ik wel waarom het zo succesvol is (vooral bij de rap en hiphop-generatie in SoCa). Myspace zit overal met haar samenwerkingen - muziekevents, uitgaansgelegenheden (ze sponsoren zelfs de go go dancers!) , tijdschriften, universiteiten, etc. Jongeren in LA ontkomen niet aan Myspace terwijl ze alleen maar de knop van de tv hoeven te zoeken om MTV uit te zetten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.