Week 26/2013 Viral Friday: Pepsi Max, NeverWet & Sesame Street

Week 26/2013 Viral Friday: Pepsi Max, NeverWet & Sesame Street
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Pepsi Max, NeverWet & Sesame Street. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Pepsi Max & Dynamo present: "Bus Levitation" #LiveForNow

Een coole stunt door de Engelse goochelaar Dynamo voor Pepsi Max. Met behulp van een traditionele dubbeldekker heeft hij een first-class ticket als toerist door de stad Londen. De geweldige video heeft al 2.8 miljoen views in maar vier dagen!

NeverWet Arrives - Hands-On Product Demonstration

Hier komt de nieuwste uitvinding genaamd NeverWet. Een chemisch goedje in de vorm van een spuitbus dat op elk product kan worden gespoten, dit goedje stoot water, modder, ijs etc. af en houdt het schoon. Check de demonstratie video die al 2 miljoen views heeft in maar een paar dagen. Wij vragen ons eigenlijk af – hoe kreeg jij die smerigheid in eerste instantie van je kleding af!?

Sesame Street: James Gandolfini Talks About Feeling Scared

Dhr. James Gandolfini is vorige week helaas overleden en als eerbetoon aan deze geweldig acteur heeft Sesamstraat een video vrijgegeven van een clip uit het jaar 2002. In de video toont James aan dat het OK is om bang te zijn. Een mooi eerbetoon dat al 1.6 miljoen views heeft in één week tijd.

Nike Basketball & LeBron James | Leave a Message

Als je een grote fan bent van LeBron James komt dat goed uit aangezien Nike het mogelijk heeft gemaakt om hem persoonlijk te feliciteren. Na de 7e wedstrijd tegen de San Antonio Spurs vorige week werd Miami kampioen en kreeg LBJ de MVP award. Bel (305) 757-2226 en spreek een voicemail in om hem te feliciteren. Geweldig idee van Wieden + Kennedy met al 1.3 miljoen views in één week.

Molson Canadian - The Beer Fridge

Mensen in Europa kennen geen Canadese bieren. Molson wou dit veranderen, natuurlijk op een creatieve manier. Hoe dan precies? Door rode koelkasten te plaatsen op verschillende plekken in Europa. Wat zit erachter? Check de video ;), die ondertussen al 1.2 miljoen views heeft in een paar dagen. Als je meer wilt weten, bekijk hoe de koelkast is gemaakt!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.