Webwereld in een nieuw jasje?

Webwereld in een nieuw jasje?

Webwereld in een nieuw jasje?

Het lijkt er op dat Webwereld vandaag of morgen een nieuw jasje krijgt. Bericht was vandaag even via RSS-feed te lezen maar is om de een of andere reden weer verwijderd. Nieuwe vormgeving ziet er op eerste gezicht fris en strak uit.


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Ah! Het blijft een mooie manier om extra aandacht te krijgen voor een (commerciele) site: even een bericht laten 'lekken'..

  geplaatst op
 • Jammer dat ik wel een registreerbutton zie opduiken....

  Bugmenot?

  geplaatst op
 • "en biedt meer, dan in huidige vormgeving, banner posities" had aan de laatste zin toegevoegd mogen worden. :)

  geplaatst op
 • Oeh! Heeft wellicht de geplaatste vacature iets met het verwijderde artikel te maken? http://moved.webwereld.nl/special_page.php?type=vacature

  Huidige webdeveloper de zak -> overgang naar nieuwe huisstijl on stop -> "oeps het geplaatste artikel moet offline" -> "en nu?" -> vacature webdeveloper... Zo'n tijdlijn?

  geplaatst op
 • En dit is het coolste aan de hele site: "U bekijkt deze pagina in een browser die niet aan de web standaarden voldoet, hierdoor kunnen wij niet garanderen dat u gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit."

  geplaatst op
 • met een link naar http://www.w3c.org/

  geplaatst op
 • Ik hoop dat ze nog wel even snel de lettertype grootte expliciet specificeren. Omdat ik mijn tekst grootte altijd op 'kleiner' heb staan, zie ik helemaal niets meer van hun tekst.

  geplaatst op
 • Nieuwe jasje is vandaag definitief doorgevoerd; de reacties van lezers stromen binnen.

  geplaatst op
 • Voor de technies onder ons, op Tweakers discussiëren webdevelopers over de nieuwe site. En dan met name over de "brakke" ondersteuning van HTML-standaarden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.