Website IPAN in een nieuw jasje

13 januari 2006, 11:15

IPANIn alle stilte is de afgelopen week de website van IPAN in een nieuw jasje gestoken. IPAN (Interactive Professionals Associatie Nederland), opgericht in mei 1998, is een netwerk van inmiddels ruim 350 professionals die werkzaam zijn in de interactieve industrie of in het traditionele bedrijfsleven interactieve functies vervullen.

We hebben ons in het verleden wel eens kritisch uitgelaten over IPAN maar ik heb het idee dat met de komst van het nieuwe bestuur de vereniging weer opbloeit. De website ziet er alvast fris en strak uit. Of de weblog ooit wat gaat worden vraag ik me af. Er lijkt (ook in het afgelopen jaar) weinig animo onder de leden om te bloggen. Aan het enthousiasme van Michiel Pot, verwantwoordelijk voor de communicatie van IPAN, zal het in ieder geval niet liggen!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Bas

    Het nieuwe bestuur is zeker erg goed bezig. Zelf ben ik al jaren IPAN lid en het laatste jaar was het ook voor mij een dovende kaars. Boris, Ronnie, Michiel, John en de hele rest van de groep heeft het echter weer een swingend geheel gemaakt. Met high’s en low’s, zoals een goede vereniging hoort te zijn. Niet een constante ‘kwaliteit’ willen bieden, maar gewoon wat proberen, soms faalt het, soms is het top.


    13 januari 2006 om 23:03

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!