Website IPAN in een nieuw jasje

Website IPAN in een nieuw jasje

IPANIn alle stilte is de afgelopen week de website van IPAN in een nieuw jasje gestoken. IPAN (Interactive Professionals Associatie Nederland), opgericht in mei 1998, is een netwerk van inmiddels ruim 350 professionals die werkzaam zijn in de interactieve industrie of in het traditionele bedrijfsleven interactieve functies vervullen.

We hebben ons in het verleden wel eens kritisch uitgelaten over IPAN maar ik heb het idee dat met de komst van het nieuwe bestuur de vereniging weer opbloeit. De website ziet er alvast fris en strak uit. Of de weblog ooit wat gaat worden vraag ik me af. Er lijkt (ook in het afgelopen jaar) weinig animo onder de leden om te bloggen. Aan het enthousiasme van Michiel Pot, verwantwoordelijk voor de communicatie van IPAN, zal het in ieder geval niet liggen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Failed redesign!

    geplaatst op
  • Het nieuwe bestuur is zeker erg goed bezig. Zelf ben ik al jaren IPAN lid en het laatste jaar was het ook voor mij een dovende kaars. Boris, Ronnie, Michiel, John en de hele rest van de groep heeft het echter weer een swingend geheel gemaakt. Met high's en low's, zoals een goede vereniging hoort te zijn. Niet een constante 'kwaliteit' willen bieden, maar gewoon wat proberen, soms faalt het, soms is het top.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.