Website gaat door waar tv-zender stopt

Website gaat door waar tv-zender stopt

Sinds 11 april heeft tv-zender The Box een nieuwe jas met tussen 17.00 en 20.00 uur als belangrijkste programmablok: Alex on the Box. De zender richt zich voortaan op meiden tussen de 16 en 24 jaar. Met www.alexonthebox.nl is tegelijkertijd de digitale zus online gegaan.

De website gaat door waar de televisiezender stopt. Zo is met het onderdeel ‘Alex on Topics’ een multiculturele hangout gecre?erd voor meiden. Daar kan verder worden gepraat over nieuwe, dagelijks wisselende, topics van de tv-zender. De vorm mag rauw zijn, maar respect blijft het kernwoord. 

Verder zijn op de website exclusieve beelden te zien van de nieuwe serie Alex FM, die alleen gemaakt zijn voor internet. Bovendien kan via twee webcams live worden gegluurd naar het leven op radiostation Alex FM.

Met Alex on the Box heeft MTV Networks een platform voor meiden op zowel internet als tv. Een plek tussen fictie en realiteit waar eerlijkheid en echtheid vooropstaan. Een plek die er in deze stijl niet was.

Bron:
Persbericht Satama


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.