WebmasterWorld’s Search Conference

1 december 2004, 09:19

16 tot 18 november is in Las Vegas het WebmastersWorld’s Search Conference gehouden. Een tripje naar Las Vegas zat er voor mij niet in maar Nancy Evars heeft enkele presentaties online gezet.

Tim Mayer van Yahoo! Search geeft opnieuw aan dat ondanks Macromedia SDK het indexeren van flashfiles een probleem blijft. Met de opkomst en mogelijkheden van Flash wordt het nog een leuke uitdaging om je ranking in Google met flashtoepassingen te behouden.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!