Weblogscriptie: The Scanning Crowd, onderzoek naar het fenomeen weblogs

Weblogscriptie: The Scanning Crowd, onderzoek naar het fenomeen weblogs

Bas Schutte, student communicatie- en informatiewetenschappen, presenteert vandaag zijn scriptie The Scanning Crowd, onderzoek naar het fenomeen weblogs (pdf).

Schutte schreef zijn scriptie vanuit drie perspectieven: journalistiek, virtuele gemeenschappen en publieke sfeer. Weblogs zijn in veel opzichten te zien als journalistiek medium, virtuele gemeenschap en koffiehuis. Toch staan weblogs op zichzelf en behoort dit fenomeen een eigen concept te hebben: The Scanning Crowd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Over niet al te lange tijd zal ik via Datingfacts de resultaten van mijn eigen scriptie naar buiten brengen.

    In het kader van mijn scriptie over on-line dating ben ik op dit moment bezig met een klein kwalitatief onderzoekje (http://www.start2date.nl/vragenlijst.php). Het literatuuronderzoek zit er inmiddels op. Over een maand verwacht ik officiële resultaten te hebben.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.