Weblogs in de Telegraaf

Weblogs in de Telegraaf

De Telegraaf heeft in de zaterdagbijlage van vandaag een artikel over weblogs. Aan het woord komen o.a. Frank Janssen, Jan Glas en Bas Schutte.


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Zie je mail.
  Kan het helaas zelf niet hosten.

  geplaatst op
 • Is dat nou een blunder van de Telegraaf om de media-weblog van Bob Wille verkeerd weer te geven? Dat moet toch mediakrant.web-log.nl zijn, dus met een streepje ertussen?

  geplaatst op
 • Quote mbt Geenstijl.nl

  "De redactie (Geenstijl,red) voert momenteel gesprekken met tvproducenten over de mogelijkheden een satirisch tv-programma te maken naar het voorbeeld van GeenStijl."

  Interessante ontwikkeling vooral daar Geenstijl vaak (en overigens vaak ook terecht) tegen de 'oude' media aanschopt. Is de TV dan nog steeds noodzakelijk om (volledige) erkenning te krijgen?

  geplaatst op
 • @rene: dank voor je mail!

  Artikel uit de Telegraaf is inmiddels hier (pdf) te downloaden.

  geplaatst op
 • De Leeuwarder Courant (!) had vorige week ook al een artikel over weblogs. Redelijk oppervlakkig. Maar ook interviews met 3 webloggers. Het artikel staat hier.

  geplaatst op
 • De afsluiter, die wel aardig is, voor de niet friezen onder ons:

  "Ook Jacco de Boer vindt het gros van de 'ego-blogs' niet interessant. Vooral die van jongens en mannen. ,,De froulju dogge it faak better. Froulju kinne sa goed eamelje en kleie.''

  De laatste zin in correct NLD:
  "vrouwen doen het (runnen van ego blogs,red.) vaak veel better, omdat ze zo lekker kunnen zeuren om die kleine dingen"

  geplaatst op
 • Geenstijl op TV?
  Leuke stap terug in de tijd.

  geplaatst op
 • Ook Zwolle doet mee. Een artikel in Peper-Online over weblogs wordt gemaakt door leerlingen van Windesheim: journalisten in spé!).
  Een ander aardige trend is dat ik al aan twee afstudeerscripties heb 'mee' mogen werken, doordat de studenten informatie van mijn weblog verwerken in hun scriptie, er naar verwijzen en er intereactie is over de inhoud van bepaalde postings of uitleg.

  geplaatst op
 • Geenstijl op TV??? mogen ze dat wel van moederbedrijf de Telegraaf???

  geplaatst op
 • slecht artikel, de schrijver snapt er geen reet van.

  geplaatst op
 • Het is inhoudelijk inderdaad niet het meest briljante stuk dat ik de laatste tijd over weblogs heb gelezen Albert. Wel leuk dat een aantal collega-bloggers in de schijnwerpers worden gezet en daarmee toch een stuk waardering krijgen.

  Ik moet overigens het eerste echt goede artikel over weblogs in een Nederlands dagblad nog tegenkomen. Had destijds eigenlijk meer verwacht van NRC.

  geplaatst op
 • ...volgens mij kan de opmerking van Frank tweeledig worden uitgelegd over zijn advies ambitie...?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.