Weblog duikt in geschiedenis Winterspelen

Weblog duikt in geschiedenis Winterspelen

Dat krijg je als je de emails op volgorde van binnenkomst afhandeld. Schreef ik eerder over de schaatsblogs, via Jurryt van de Vooren krijg ik net door dat sportgeschiedenis.web-log.nl in de geschiedenis duikt van de Olympische Winterspelen.

Tijdens de Winterspelen willen de auteurs aspecten belichten als politieke achtergronden, merkwaardige incidenten, uitleg over veelgebruikte begrippen (De Maandagziekte, Get A Bell), olympische helden, gekke uitspraken, maar ook de actualiteit. Worden er weer gratis condooms uitgedeeld? Zo ja: hoe reageert de Katholieke Kerk daarop? En zo gaat de email van Jurryt nog even verder.

Het weblog over sportgeschiedenis bestaat sinds augustus 2005 en heeft in dat halve jaar ruim 100.000 unieke bezoekers gehad. Bij elkaar zorgden deze bezoekers voor een kleine half miljoen hits. Ongeveer de helft hiervan is in de afgelopen anderhalve maand bereikt: vanaf 1 januari klikten 50.000 bezoekers zo?n 250.000 keer rond op dit log. In de Top 50 van Web-log.nl staat het weblog over sportgeschiedenis volgens eigen zeggen bijna dagelijks bij de tien best bezochte sites. Drijvende krachten zijn Micha Peters en Jurryt van de Vooren, die naast de Winterspelen nu al zijn begonnen aan de voorbereidingen voor het WK Voetbal 2006.

Heren, jullie ook succes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.