Web 2.0 in beeld

Web 2.0 in beeld

Web 2.0 in beeld

Dion Hinchcliffe blijft ons verrassen met handige overzichten. Na het overzicht van web 2.0 tools (update), geeft hij vandaag een overzicht van de beste web 2.0 definities in woord en beeld. Opnieuw een aanrader!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Marco mijn waardering voor de fraaie en waardevolle beelden en grafieken die je telkens weer weet op te hoesten.

  geplaatst op
 • Dank voor het compliment Albert. Maar met 2000+ feeds in mijn RSS-reader zit er altijd wel wat bij. Jammer dat ik niet altijd evenveel tijd heb om er in detail over te schrijven.

  geplaatst op
 • @Marco
  2000+ feeds? dan vind ik het ook niet gek dat je geen tijd hebt om in detail over dingen te schrijven :P

  geplaatst op
 • Het is inderdaad veel maar ik gebruik FeedDemon. Ik heb alle feeds ingedeeld in thematische folders (met verschillende prioriteit) en maak verder gebruik van news watches (ik kan binnen mijn eigen feeds een soort van alerts instellen). Op die manier kan ik heel snel alle feeds scannen en afhankelijk van de beschikbare tijd ga ik in detail de samenvatting lezen van de feeds in de folder met hoogste prioriteit.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.