Wat wordt de naam van de nieuwe prinses?

Wat wordt de naam van de nieuwe prinses?

Kroonprins Willem-Alexander toont zondagmiddag in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag trots zijn tweede dochter. Maar wat wordt haar naam?Op 8 december maart

2003, een dag voordat de naam officieel bekend werd, publiceerden wij op Marketingfacts de naam van Catharina Amalia (inclusief de onderbouwing van hoe de naam was uitgelekt).

Het leverde Marketingfacts destijds tienduizenden bezoekers per dag op en nog steeds komen er bezoekers via zoek-machines en catharina-amalia.pagina.nl als het koninklijk huis weer eens in het nieuws staat.

Ook nu is de speurtocht naar de naam van de nieuwe prinses alweer in volle gang blijkt uit de honderden bezoekers die gisteren en vanmorgen op deze site kwamen voor een naam. Helaas, dit keer kan ik jullie (nog) niet helpen. Iemand al een idee?


Geplaatst in

DelenEr zijn 15 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.