Vrouwen nieuwe kabinet ontberen domeinnaam

26 mei 2003, 06:55

Meer dan de helft van de vrouwelijke bewindslieden in het nieuwe kabinet heeft geen eigen domein. De mannen doen het beter.

Dit blijkt uit een onderzoekje van de Nijmeegse internet service provider VIP Internet. Momenteel hebben vier van de zeven vrouwelijke bewindslieden geen eigen domeinnaam. De mannen hebben hun domeinnaam wel laten vastleggen.

VIP Internet vindt dit opmerkelijk. Na het akkevietje met de domeinnaam janpeterbalkenende.nl vorig jaar, hebben veel politici hun eigen naam wel laten registeren.

De isp concludeert dan ook dat het hebben van een eigen domeinnaam voor met name de vrouwen in het kabinet een stiefkindje is.

Van de nieuwelingen moeten Rita Verdonk, Sybilla Dekker, Karien van Gennip en Medy van der Laan het nog zonder eigen domein stellen.

Update, 10:45 uur:Naar nu blijkt heeft Karien van Gennip (EZ) haar domeinnaam vrijdag laten registreren. Door een fout bij VIP werd eerder ook gemeld dat Hans Hoogervorst geen eigen domeinnaam heeft. Dit is echter wel het geval.

Bron:

http://www.webwereld.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!