Vrouwen nieuwe kabinet ontberen domeinnaam

Vrouwen nieuwe kabinet ontberen domeinnaam

Meer dan de helft van de vrouwelijke bewindslieden in het nieuwe kabinet heeft geen eigen domein. De mannen doen het beter.

Dit blijkt uit een onderzoekje van de Nijmeegse internet service provider VIP Internet. Momenteel hebben vier van de zeven vrouwelijke bewindslieden geen eigen domeinnaam. De mannen hebben hun domeinnaam wel laten vastleggen.

VIP Internet vindt dit opmerkelijk. Na het akkevietje met de domeinnaam janpeterbalkenende.nl vorig jaar, hebben veel politici hun eigen naam wel laten registeren.

De isp concludeert dan ook dat het hebben van een eigen domeinnaam voor met name de vrouwen in het kabinet een stiefkindje is.

Van de nieuwelingen moeten Rita Verdonk, Sybilla Dekker, Karien van Gennip en Medy van der Laan het nog zonder eigen domein stellen.

Update, 10:45 uur:Naar nu blijkt heeft Karien van Gennip (EZ) haar domeinnaam vrijdag laten registreren. Door een fout bij VIP werd eerder ook gemeld dat Hans Hoogervorst geen eigen domeinnaam heeft. Dit is echter wel het geval.

Bron:
http://www.webwereld.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.