Volkskrant komt met nieuws via MSN

Volkskrant komt met nieuws via MSN
, Upstream
@marcoderksen

De Volkskrant begint maandag met een gratis dienst via MSN. Consumenten kunnen dan via Messenger van MSN artikelen van de krant opvragen. Het dagblad hoopt zo meer jongeren te bereiken aldus Adformatie.

Eerder kwam de Volkskrant met de nieuwsklikker (een branded RSS-lezer) en weblogs voor lezers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De Volkskrant heeft afgelopen zaterdag de nieuwe versie van zijn nieuwsklikker gelanceerd. Op het Volkskrant Weblog meldt marketeer R.J. de Heer dat de 'oude' versie in een half jaar tijd ruim 250.000 keer werd geïnstalleerd, wat leidde tot onder meer een forse toename van het sitebezoek van de Volkskrant. "Het leidde ook tot het 1-op-1 kopiëren van deze Nieuwsklikker door De Telegraaf (koppensneller), Elsevier (nieuwsflitser) en Webwereld (NieuwsAlert)", aldus De Heer. De nieuwe versie geeft de gebruikers de mogelijkheid om in één oogopslag ook niet-Volkskrant regionale en (inter)nationale nieuwsbronnen te volgen: van Teletekst tot New York Times.

    Via: Internetjournalist

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.