Viral Friday Week 34/2010

Viral Friday Week 34/2010

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Call Phones From Gmail


Eerder deze week introduceerde Google een aanvullende service op Gmail waarmee je (in de US en Canada gratis) vanuit de browser naar vaste en mobiele telefoons kan bellen. Ter promotie ende vermaeck maakte Google er deze animatie video, die sinds afgelopen dinsdag meer dan 350 duizend keer bekeken werd, bij.

Black Swan


Black Swan is een door Darren Aronofsky geregisseerde psychologische thriller, met in de hoofdrol Natalie Portman en Mila Kunis, die eind dit jaar uitkomt. De afgelopen week zorgde bovenstaande trailer voor enig ophef. Reden zijn de scenes waarin Portman en Kunis sex hebben. Met elkaar. De trailer werd de afgelopen tien dagen door ruim 800.000 mensen bekeken.

Halo: Reach - A Spartan Will Rise


De release van Halo Reach komt steeds dichterbij, Bungie en Microsoft introduceren nu één voor één de teamleden van het Noble team, de Spartan squad. De trailer geeft een klein beetje inzicht in wat de specialiteiten van elk teamlid is met als uitzondering de teamleider, Carter-259. Zijn achtergrond verhaal is al verteld in de trailer "Birth of a Spartan". In Halo: Reach, speel je Noble-6, het nieuwste lid van het team. De video is nu al bijna 2 weken live en heeft al bijna 800 duizend views.

Gucci Guilty


Film noir in stripboekstijl in Frank Millers laatste werk: een korte film voor Gucci’s nieuwe parfum 'Guilty'. Geen blockbuster Hollywood-productie dus, maar wel met de twee grote Hollywood sterren Evan Rachel Wood en Chris Evans en gaat op 12 september in première tijdens de MTV VMA’s. Vorige week werd de trailer gelanceerd en deze is inmiddels al meer dan 286.000 keer bekeken op YouTube. Sta je nog niet op de gastenlijst van de VMA's? Gucci heeft een Facebook contest opgezet waar je twee kaarten kunt winnen voor de award show in Los Angeles

Checking In with Facebook Places


In deze video wordt Facebook ‘Places’ geïntroduceerd. Eigenlijk werkt het net als Foursquare en Gowalla, waarbij je op een locatie ‘incheckt’ zodat je vrienden weten waar je uithangt. Facebook gaat in de toekomst samenwerken met deze locatieprogramma’s. In de video zien we een aantal bekeerde jongeren die vertellen hoe geweldig Facebook Places is. Alle mogelijkheden zijn te vinden op de Facebook blog. Voorlopig werkt deze nieuwe functie van Facebook alleen nog in de VS. Binnen 10 dagen is de video 114.239 keer bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.