Viral Friday Week 30/2011

Viral Friday Week 30/2011

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Challenge – New Old Spice Guy Fabio


Mana a Mano in El Baño. Dat is de naam van het gevecht tussen de Old Old Spice Guy en New Old Spice Guy Fabio. Hun komische bekvechterij via reacties op twitter, in nieuwsartikelen en natuurlijk de vele YouTube video’s maakten het een interactieve belevenis. Deze specifieke video waarin Fabio zijn oude rivaal uitdaagt, kreeg meer dan 2,7 miljoen views in 5 dagen. Wat maakt het dan nog uit wie de winnaar is? Veel meer Mano a Mano films zijn te bekijken op het Old Spice YouTube kanaal en op dat van New Old Spice Guy Fabio.

Hey Ya


Nee, je ziet niet dubbel. En special effects kwamen er ook niet aan te pas. Deze tweelingbroers hebben gewoon de juiste moves en dat doen ze nog goed ook. Meer dan 2,3 miljoen kijkers sinds 20 juli bezorgen de tweeling een tweede plaats. Voor nog meer liedjes en dansjes verwijzen we graag naar het Choynina YouTube kanaal.

Epic Jedi Gang Fight


Star Wars is na bijna 35 jaar nog steeds een onuitputtelijke inspiratiebron voor velen. Maar gangsters die het onderling met elkaar uitvechten met lichtzwaarden, hadden we nog niet gezien. Deze video van Shaycarl, die geregisseerd werd door Sam Macaroni werd binnen een week meer dan 1 miljoen keer bekeken. Vraag is wie er wint. Blauw of rood? Wie heeft er The Force?

David Hasselhoff - On the Skycouch with Rico


Air New Zealand wist al eerder de Viral Friday top 5 te halen. Zo maakte Richard Simmons van hun veiligheidsinstructies een aerobic workout. Nu is het aan Baywatch ster David Hasselhoff om in een vliegtuigstoel plaats te nemen voor een interview met pratende pop Rico (!). Hoe raar dat ook mag klinken, de video had wel meer dan 350.000 views sinds 19 juli.

Skittles "Newlyweds"


Meer dan 1,1 miljoen kijkers voor de ‘huwelijksvideo’ van meneer en mevrouw Skittles. Helemaal officieel is de video niet en wellicht gaat deze viral voor sommigen onder ons te ver. Maar viral is ie zeker. De commentaren bij de video zijn ook grappig: “hij zou zijn prostaat moeten checken, ik denk niet dat dit de bedoeling is”. Blijft de vraag: how do you share the rainbows?


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.