Viral marketing meets sex

Viral marketing meets sex

Het is mij niet duidelijk of dit nu de nieuwste videoclip is van Kylie, een commercial voor lingerie of gewoon een slimme mix van videoclip en commercial. Feit is dat Kylie Minogue’s LoveKylie Video inmiddels een hit is op internet. Ook te downloaden via viral.lycos.co.uk.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • 'Dreigende overlast door lingerieclip Kylie'

  Een internetvideootje van Kylie Minogue waarin zij lingerie showt, is zo populair dat systemen op kantoren dreigen te bezwijken.

  Tot deze conclusie komt antivirusspecialist Sophos, zo schrijft het Australische The Age. De promotievideo voor de lingerie werd al in februari van dit jaar opgenomen en is al enige tijd bezig een ware hype op internet te vormen. De laatste tijd gaat het echter wel heel hard, vindt Sophos.

  De maker van antivirussoftware vreest dat computersystemen van bedrijven het zware verkeer als gevolg van de video niet aankunnen. Werknemers zouden op grote schaal het tweeëneenhalf minuten durende filmpje downloaden en weer doorsturen. Volgens een woordvoerder van Sophos moet het potentiële gevaar niet licht worden opgevat.

  Maar dat is nog niet alles. Sophos is verder bang dat virusschrijvers de grote populariteit van het Kylie-filmpje zullen uitbuiten door een virus te maken dat zich voordoet als de bewuste clip.

  Bron:
  http://www.webwereld.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.