Videomarketing volgens Ruben Kruit

Het virale aspect van video is zeker een argument om het ook te gaan gebruiken

Videomarketing volgens Ruben Kruit

“Het virale aspect van video is zeker een argument om het ook te gaan gebruiken.” In een serie video’s delen ervaren videomarketeers eigen inzichten en kennis. In deze aflevering legt Ruben Kruit (Minoto Video) de voordelen van een eigen videoplatform uit en geeft hij zijn kijk op online-videomarketing.

Meedogenloze kwaliteit

Ruben is CEO van Minoto Video en een freelance adviseur in business development en online strategie. Hij streeft naar het ontwikkelen van effectieve strategieën die alle betrokkenen ten goede komen. Voortbouwend op 17 jaar ervaring opgedaan in ondernemerschap, business development, e-commerce, productontwikkeling en online marketing. Minoto Video biedt onlinevideohosting- en streamingdiensten. De focus ligt op het meedogenloos nastreven van hogere kwaliteit, hogere snelheden, beter inzicht en een perfecte videolevering voor elke vorm van videoscherm.

Ruben denk dat video je boodschap pakkend kan overbrengen, pakkender dan tekst en statisch beeld, daar kun je dus meer in kwijt. Ook is video persoonlijker en wordt het veel geconsumeerd, daardoor blijft een kijker langer hangen voor je boodschap. Het virale aspect van video is zeker een argument om het ook te gaan gebruiken. 

Eigen platform

Ruben houdt zich vooral bezig met het hosten van video's en het ontwikkelen van geschikte videoplatforms. Hij legt uit waarom je een eigen platform zou willen gebruiken. Het is vooral relevant als je eigen content maakt en hier een eigen verdienmodel achter zit en je eigenaar wilt blijven van de content. Je houdt ook de controle over de verwijzingen en omgeving rondom de video. Toch zijn er ook redenen om te publiceren op populaire gratis platformen. Wil jij weten wanneer je voor voor een gratis platform moet kiezen of voor een platform wat in eigen beheer is? Of weten wat de meest succesvolle video op Ruben's platform was? Bekijk dan de video. 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.