Van e-mail naar RSS

Van e-mail naar RSS

Chris Pirillo, uitgever van computergerelateerde e-mailnieuwsbrieven, heeft het gehad met e-mail. Wekelijks verstuurt hij vanuit zijn bedrijf Lockergnome 400.000 elektronische postberichten, met toestemming. Pirillo’s lezers komen echter om in de spam en missen zijn berichten steeds vaker. Een weinig gunstige situatie voor een e-mailuitgever. RSS lijkt de oplossing.

Wat nu?”, moet Pirillo gedacht hebben voordat hij een softwarebedrijf vroeg een Lockergnome RSS-lezer te ontwikkelen. Het programma komt er in twee uitvoering: standaard en uitgebreid. De standaardversie kost 5 dollar en biedt RSS-feeds van alle mogelijk relevante zaken uit Lockergnome-publicaties, daar bovenop kan de gebruiker 20 feeds naar keuze toevoegen. De uitgebreide versie kost 15 dollar en kent geen beperkingen.

Bron:
http://weblog.r-win.com/

Zie ook eerdere berichten hierover:
RSS oplossing voor e-mailcrisis?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.