• Mobile
  wordt gesponsord door

Van Dusseldorp & Partners failliet

Van Dusseldorp & Partners failliet

Van Dusseldorp & Partners, het bedrijf van Monique van Dusseldorp, is failliet.

Van Dusseldorp & Partners was gespecialiseerd in onderzoek naar nieuwe media. Het bedrijf had het de afgelopen jaren al moeilijk, mede als gevolg van onbetaalde rekeningen bij klanten die ook failliet gingen, schrijft Planet Multimedia.

Monique van Dusseldorp geldt als een van de belangrijkste deskundigen in nieuwe media in Europa. Haar bureau had tot voor kort nog circa tien personeelsleden, voornamelijk buitenlanders in tijdelijke dienst. Ze verzorgden onder meer de organisatie van het eerste Hotspot Event. Monique van Dusseldorp is van plan om in later stadium wellicht iets solo te gaan doen.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Uit http://www.automatiseringgids.nl

  ICT-marktanalist Van Dusseldorp & Partners uit Amsterdam is failliet. De onderneming, gemodelleerd naar het Amerikaanse Jupiter Research, heeft een schuld van 240.000 euro. Volgens de curator is de belangrijkste oorzaak het faillissement van de Engelse partner PBI Media. Ook viel een aantal congressen af, waaronder Industry Day van Emerce, waarvoor Van Dusseldorp de organisatie deed.

  Het bedrijf organiseerde in het verleden verschillende seminars over de digitale media-industrie, waaronder de convergentie tussen IT en televisie (TV Meets The Web), en vorige week donderdag nog een congres over Wi-Fi-hotspots. Daarnaast werden nieuwsbrieven verstuurd. De website Europemedia.net, die in het Engels publiceert over digitale media, blijft als vrijwilligersorganisatie in een stichting voortbestaan.

  Oprichtster Monique van Dusseldorp werkte in het verleden voor het European Institute for the Media in Dusseldorf en voor Wegener Arcade. In april werd zij nog onderscheiden met een Vosko Award. Zij zal zich voorlopig op het moederschap concentreren.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.