Valentijnskaart wint het nog steeds van sms en e-card

Valentijnskaart wint het nog steeds van sms en e-card

Uit onderzoek van Millward Brown/Centrum blijkt dat de helft van de Nederlanders tussen de 15 en 24 jaar afgelopen zaterdag ??n of meerdere Valentijnskaarten heeft ontvangen. Het totaal aantal Valentijnskaarten dat de Nederlandse jeugd heeft ontvangen komt daardoor op 1,3 miljoen. Dit aantal groeit jaarlijks nog steeds met circa 5%.

Het aantal sms-jes (1 miljoen) en e-cards (0,6 miljoen) dat de jeugd rondom Valentijn ontvangt blijft nog steeds achter bij de traditionele Valentijnskaart. Een derde van de jongeren (15 tot 24 jaar) heeft dit jaar met Valentijn ??n of meer sms-jes en een kwart heeft ??n of meer e-cards ontvangen.

 
 
Verdere opmerkelijke resultaten uit het door Millward Brown/Centrum uitgevoerde onderzoek zijn:

  • vanaf 25 jaar doet men nauwelijks nog aan Valentijnspost. 10% van de Nederlanders tussen 25 en 34 heeft een Valentijnskaart ontvangen (5% ontving een sms en eveneens 5% ontving een e-card);

  • in het noorden van het land verstuurt men relatief vaker traditionele kaarten, in de drie grote steden wint het sms-je echter aan populariteit.

Bron:

http://www.perssupport.anp.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.