Vacature: SEA consultant bij Netprofiler

11 april 2012, 07:06

Wil je werken voor het leukste online marketing bureau van Nederland, in een team van enthousiaste online marketeers? Netprofiler helpt klanten om online performance te verbeteren. De consultants van Netprofiler helpen bedrijven met zoekmachine marketing, social media, user experience en web analytics.

Netprofiler is een bedrijf met een informele sfeer waarin jonge enthousiaste collega’s meewerken aan het succes en de verdere groei. Vanwege groei van onze klantportfolio zoeken we binnen ons search team op korte termijn een Search Engine Advertising (SEA) Consultant (32-40 uur per week)

Voor deze functie zoeken wij een gedreven persoon met zowel commercieel als analytisch inzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig (zowel in woord als geschrift) en nauwkeurig. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, beheer en optimalisatie van je eigen SEA campagnes. Daarnaast onderhoud je contact met je klanten en adviseert ze waar nodig.

Wij verwachten dat je minimaal HBO-werk- en denkniveau hebt en één tot twee jaar ervaring met search engine advertising (SEA). Kennis en ervaring met social media is een pre.

Wij bieden een zeer boeiende baan, leuke collega’s en uitdagend werk in een dynamische (leer)omgeving. Je salaris is meer dan marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

In deze functie leer je de verschillende online marketing instrumenten beter kennen en is er veel ruimte voor eigen initiatief, samenwerking, training en opleiding. Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen. Wij werken voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je sollicitatiebrief kun je via e-mail sturen naar Frans Appels (directeur), frans@netprofiler.nl

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!