VAC: Hosting Concepts zoekt creatieve internet marketeers

13 maart 2006, 09:29

Hosting Concepts zoekt creatieve internet marketeersHosting Concepts in Rotterdam zoekt twee creatieve internet marketeers.

Websitepromotie is inmiddels een volwassen tak van sport geworden. De tijd van een eenvoudig linkje ligt inmiddels ver achter ons. Huidige webpromotie steunt op sterke idee?n met een creatieve inslag, hoe wild ook. Een goed voorbeeld van een recente marketing-actie is de promotie voor www.laagsteprijsveiling.nl: voor Valentijnsdag werd een escortdame geveild. Resultaat: veel media-aandacht op blogs, fora, diverse dagbladen, radiostations en televisieprogramma’s. En dit alles met in house kennis en middelen.

De nieuwe medewerkers moeten bij voorkeur marketingkennis en kennis van online promotie hebben. Kandidaten met feeling voor zoekmachine-optimalisatie, kunnen het SEO-team versterken.

Hosting Concepts heeft voorgesteld dat de marketeers een aantal uur per week vrij worden gemaakt om als blogger voor Marketingfacts te schrijven. En dat zien wij natuurlijk graag!

Hosting Concepts opereert in de webhostingmarkt. Doordat we zowel groothandel als detailhandel in domeinnamen en serverruimte zijn, is doelgroepkennis bijzonder belangrijk, en wordt elk concept toegespitst op een specifiek marktsegment. Momenteel richten ze de aandacht ook buiten Nederland; kennis van andere talen – en landen – is voor deze functie een pre.

Reden genoeg even te kijken op hosting-concepts.nl voor meer informatie over de vacatures en het bedrijf.

Het aantal verzoeken voor het plaatsen van vacatures is zo groot dat ik vanaf vandaag de categorie vacatures weer in ere heb hersteld. Bedrijven die op zoek zijn naar (internet) marketeers kunnen daarvoor in aanmerking komen. Heb je een unieke functie te bieden dan plaats ik deze gratis, in andere gevallen zal ik een financiele vergoeding vragen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

8 Reacties

  chi666

  Gewoon altijd een kleine fee vragen Marco. Zo’n advertentie op dit weblog zou standaard gewoon een 500 euro moeten kosten. Punt.


  13 maart 2006 om 10:08
  Arash

  Jammer om te zien dat de vacature te egocentrisch is. Er staat bijna niks over wat ze aanbieden, behalve een standaard verhaal.

  Met Bas eens. Een fee vragen.


  13 maart 2006 om 10:47
  Peter van der Graaf

  Lijkt me wel wat! Gewoon een beetje bloggen in de baas zijn tijd.

  Zie:

  Hosting Concepts heeft voorgesteld dat de marketeers een aantal uur per week vrij worden gemaakt om als blogger voor Marketingfacts te schrijven.


  13 maart 2006 om 11:27
  evroekel

  Marco, ik begrijp totaal niet waarom je vacatures gratis wilt vermelden, zeker als de vraag zou groot is?! De vacatures komen in een posting en “landen” precies precies tussen de ogen van de doelgroep. M.i. mag je daar een fatsoenlijke fee voor vragen 😉 En als die functie uniek is, dan helemaal.


  14 maart 2006 om 17:18
  media

  Erik (en Bas), goed punt en wellicht was ik iets te enthousiast. Zal het opnemen in de Marketingfacts factsheet waar ook de andere advertentiemogelijkheden staan vermeld.


  14 maart 2006 om 17:22
  Paul

  Beste Marco,

  Misschien interessant om een apart vacature systeem op te zetten net zoals op http://www.ebase.nl met vermelding van het aantal vacatures en rotating 2 vacatures laten zien. Zo komt dit niet in de postings terecht, maar blijf je wel op de hoogte van de actuele vacatures.


  17 maart 2006 om 09:44
  media

  Paul, ik heb hier al eens met Anders over gesproken; aan de andere kant vind ik het juist wel aardig dat de vacatures ook via de reguliere feeds meegaan (mits gebalanceerd). Op die manier krijgt het toch wat extra aandacht. Voorlopig niet meer dan 1-2 vacatures per week.


  17 maart 2006 om 09:53
  chi666

  @Marco

  Waarom niet een wekelijkse vacature post? NIet volledig uitschrijven, gewoon een aantal aankondigen met één of twee zinnen erbij.


  17 maart 2006 om 18:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!