User generated campagnes (2)

User generated campagnes (2)
,

imageEnige tijd geleden schreef ik een stukje over user generated campaigns. Ik haalde daar een tweetal voorbeelden bij van Nuon en Ubisoft.

In het laatste geval begint het behoorlijk te lopen wat betreft inzendingen. Bekijk hier het ingezonden materiaal tot nog toe. Naast een hoop photoshop materiaal is er ook een “commercial” gemaakt die bijzonder creatief en geestig is (en juridisch “tricky” :-)).

De actie is opgepakt door een aantal vooraanstaande gamesites. Zo besteedt Gamer.nl aandacht aan de actie en is 1 van de inzendingen al geplaatst op Ongein.nl.

Kortom, een leuke actie die vooralsnog lijkt te slagen. Daarnaast natuurlijk benieuwd naar wat het commerciele effect van een dergelijke actie is. Wellicht kan iemand van Ubisoft ons hierover wat meer insights geven?

Welke adverteerders zullen er volgen?


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.