Uitzendbureau voor kinderen

Uitzendbureau voor kinderen
, Reddion
@alexstil

Klein Duimpje: Uitzendbureau voor kinderenIk kreeg net per e-mail de URL www.kinderuitzendbureau.nl doorgestuurd. Het bureau heet Klein Duimpje. Op deze website kun je op een hele goedkope manier aan (kinder) arbeidskrachten komen.

Ziet er erg serieus uit. Tot dat je doorklikt, blijkt het een goede actie te zijn van Stop Kinderarbeid, met erachter een petitie tegen kinderarbeid. Erg leuk bedacht. Twijfelde toch even een paar seconden ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Dacht ik toch heel even dat mijn kinderen eindelijk iets nuttigs konden gaan doen.........

  geplaatst op
 • Ik zag alleen de kop in mijn RSS-reader en wilde een tamelijk heftige reactie neerzetten, tot ik het "MORE" las... :)

  (Pfff, ik schrok even....)

  geplaatst op
 • lees er meer over in ReclameWeek deze week... ;-)

  geplaatst op
 • Goed opgezet !!! Trekt absoluut de aandacht. Als ik de foto zie van het meisje dat garnalen pelt moet ik toch even denken aan Volendam tientallen jaren terug.

  geplaatst op
 • Heel mooi opgezet en 'gevelreinigertjes' doet de mondhoeken wel even krullen maar de echte boodschap is natuurlijk maar al te serieus.

  geplaatst op
 • Ik zag de reclame vandaag voor het eerst op TV langs komen (hij loopt dus weer) en moet toegeven dat ik wel zo iets had van, wat is dit nou voor iets. Te raar om waar te zijn, maar wel iets waardoor ik meteen de url ging opzoeken.

  geplaatst op
 • Pffff.... ik ben blij dat het niet echt is! Overigens denken heel veel mensen dat het wel echt is. Ik vraag me dus af of deze reclame zijn doel wel bereikt....

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.