Tv-versie van stand.nl

Tv-versie van stand.nl

Vanaf dit najaar brengt de NCRV een tv-versie van het Radio 1-programma stand.nl. Het programma zal vanaf 11 oktober elke werkdag te zien zijn tussen zes en half zeven ‘s avonds. Stand.nl is een van de meest succesvolle interactieve cross-media formats van de afgelopen jaren. Het won reeds de Marconi Award, de Milia iTV Award en de Gouden SpinAward.

Momenteel presenteren Sjors Fr?hlich en Klaas Drupsteen afwisselend dit Radio 1-programma van maandag tot en met vrijdag tussen half twee en twee uur ‘s middags. Het programma was al eerder te zien in een tv-versie die tegelijkertijd werd uitgezonden met de radioversie. Nu keert het programma dus terug, maar deze keer op prime time. Of Sjors Fr?hlich ook de presentator van de tv-versie wordt is nog onduidelijk.

Het programma stand.nl peilt elke uitzending de mening van een gast over een actuele of maatschappelijke kwestie. Deze gast moet dan zijn of haar standpunt verdedigen waarbij het publiek kan reageren via telefoon, SMS en internet.

Bron: Antenne2


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.