Treindiva gezien en geen nummertje gewisseld?

Treindiva gezien en geen nummertje gewisseld?

Treindiva gezien en geen nummertje gewisseld?Leuke medereiziger gezien of gesproken in het openbaar vervoer? Behoefte aan hernieuwd contact met die bijzondere persoon? Op zoek naar een gespreks-partner? Op zoek naar een medereiziger met dezelfde hobby?

Dat kan nu via 9292ov.nl. Iedere maand komen er meer dan 1 miljoen mensen op de website. Met de rubriek OV ontmoetingen wil REIS-informatiegroep laten zien dat het reizen met trein, metro, tram, bus, ferry en taxi hartstikke leuk kan zijn. Taxi?


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Leuk initiatief maar slecht uitgevoerd. "Alleen de 10 leukste oproepen verschijnen op de site". Wat heb ik daar nou weer aan? Wie bepaalt dat? Zo te zien worden de tekstjes zonder enige vorm van redactie overgenomen. Dit is gewoon een zeer slap aftreksel van de oproepjes in de Rails.

  Maak eens gebruik van de mogelijkheden van internet. Zorg dat foto's toegevoegd kunnen worden, uitgebreide zoekmogelijkheden (indeling op geslacht!). Aarg!

  geplaatst op
 • Idee is inderdaad goed, uitvoering is (vooralsnog) erg zwak. Je zou daar een hele actieve community van kunnen maken. Of is die er al?

  geplaatst op
 • Tja. Zonde. Overigens zouden goed geschreven reisverhalen ook niet mogen ontbreken. Misschien van Sik (Sargasso) http://www.sargasso.nl/index.php?p=124

  geplaatst op
 • Het idee is erg goed. Ik heb er zelf ook al eens over nagedacht om zoiets te ontwikkelen, echter is de grootste bottleneck dat er wel een reeele kans moet zijn dat de ander jouw oproep weet te vinden.

  Daarom is dit concept 9292ov.nl op het lijf geschreven, helaas is de uitvoering van het concept door 9292ov.nl broddelwerk!

  Nog steeds blijf ik het een enorm goed idee/concept vinden. Zelf lijkt het me wel wat om een dergelijke dienst echt goed op poten te zetten. Als er andere bedrijven of personen zijn die brood in het concept zien, neem dan even contact met mij op voor een (eventuele) samenwerking.

  geplaatst op
 • Dit is een gat in de markt. Hier is duidelijk een behoefte aan - niet alleen als je een leuk iemand in het openbaar vervoer ontmoet, maar veel breder : ook op een feest, festival, concert, in een cafe/bar of elders op andere openbare plaats. Een soort messageboard a la Yahoo messageboard, met de mogelijkheid om GRATIS oproepjes te plaatsen, en voor de andere 'partij' voor klein bedrag (bv 1.99) de mogelijk bieden contact op te nemen. En uiteraard een goed filter ervoor zetten (wat uiterlijke kenmerken wie je zelf bent&wie; je zoekt, hoe lang geleden de toevallige ontmoeting was en paar categorieen lokaties) cq uitgebreide zoekfunctie om de kans dat je elkaar vindt, zo groot mogelijk te maken. In de tijd van internet is het toch te gek voor woorden dat dit er nog niet is?? Internet is ideaal medium hier voor! Dit zal er binnen een maand of 6 wel komen....wie pakt dit op en market dit succesvol?

  geplaatst op
 • @Vincent: er is al veel hoor ;-)
  Maar dit wordt wel opgepakt.

  geplaatst op
 • Binnen 2 weken gaat www.treinreizigers.nl online. Deze site is geheel gericht op het in contact komen met mensen die elkaar in de trein hebben ontmoet.

  Service is inclusief uitgebreide zoekfunctie waarmee het eenvoudig is om elkaar op te sporen.

  Gr.

  geplaatst op
 • Bastiaan: nog veel werk aan de winkel zie ik.
  P.s. Mooie vrouwen zullen immer in Leiden uitstappen. Daar is niets aan te doen :-)

  geplaatst op
 • @Bastaain, wat een toeval. Het is in ieder geval een simpel en daardoor waarschijnlijk succesvol concept. Wens je heel veel succes en laat ons even weten als de site eenmaal zover is!

  geplaatst op
 • http://www.spoorcontact.net .. en volgens mij was er nog een dergelijke site (en je hebt ook nog dat X moment), maar idd: zonder bekendheid werkt het natuurlijk nooit. Site heeft pas succes als er ook daadwerkelijk matches gaan plaatsvinden.

  geplaatst op
 • De website http://www.treinreizigers.nl is online. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden maar alles werkt.

  Over 2 weken lanceren we onze marketing campagne. Hoor graag jullie comments.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.