Tour de France weblogs

Tour de France weblogs

Dit weekend is de Tour de France begonnen en dat is niet on-opgemerkt gebleven in de blogosfeer. Tal van dagbladen, sport-programma’s en niet te vergeten sporters zelf komen dit jaar met (live)verslagen via weblogs en podcasts. Die zullen er ongetwijfeld vorig jaar ook zijn geweest maar dit jaar is het een groot feest voor de liefhebbers.

Eerder schreven we al over de dagelijkse podcast van Lance Armstrong. Maar wat te denken van de enorme lijst die Oskar van Rijswijk inmiddels heeft samengesteld?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • en de belangrijkste missen ze ;)

  http://tourdefrance.headliner.nl

  geplaatst op
 • Tsja, hoe hebben ze die nu kunnen missen ;-)

  Ik heb zojuist een aantal Nederlandse weblogs bekeken en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van tourdefrance.web-log.nl. Compleet, veel achtergrondinfo en aktueel.

  Het is duidelijk dat Fred van Slogteren nog een beetje moet wennen aan bloggen. Het is inmiddels al bijna maandag en de uitslag van vandaag is nog niet gepost. Wel een blog over het feit dat Joop een boek heeft gelezen. Fred, wel een beetje bij blijven! ;-)

  geplaatst op
 • Het Tour de France dagspel van Mindgame is ook een leuke manier om de tour te volgen:

  http://www.mindgame.nl/tour-de-france

  Iedere dag drie nieuwe vragen

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.