Top 10 Web Design Mistakes of 2005

29 juni 2005, 08:30

Jaarlijks publiceert usabilitygoeroe Jacob Nielsen de “top 10 webdesign mistakes”. Dit jaar pakt hij het iets anders aan getuige zijn mailtje:

I am going to try something different this year and call for a vote: what design mistakes do *you* think are worthy of getting on the next top-10 list?

You can nominate design mistakes in two categories:

a) Top mistakes made by traditional websites

b) Top mistakes made by weblogs

Please email your comments no later than July 15 to: [email]top10mistakes@useit.com[/email]

Zeker gezien de aparte categorie voor weblogs ben ik erg benieuwd naar de uitslag. Erger je je blauw aan veel gemaakte fouten in webdesign, mail ze dan naar Jacob.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Krijn Hoetmer

  Op nummer 1 natuurlijk dat Nielsen zelf geen RSS/Atom feed heeft 😉

  Ik zie wel wat er na de 15e voor moois in m’n mailbox ligt. Hij zit vast niet te wachten op de zaken waar ik me aan erger..


  29 juni 2005 om 17:30
  Arnoud

  Ik ben zeer verbaasd over de categorie weblogs, dat had ik echt niet verwacht. En als je ook hele websites mag nomineren, dan komt zijn eigen website zeker in aanmerking 🙂


  30 juni 2005 om 04:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!