TomTom CityMaps nu ook voor mobiele telefoons

5 november 2003, 13:32

TomTom?s populaire CityMaps nu ook beschikbaar voor mobiele telefoons die gebaseerd zijn op de Nokia Series 60

TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, lanceert CityMaps voor alle Nokia-toestellen die gebaseerd zijn op de Nokia Series 60, waaronder de Nokia 3650, 7650, 6600, N-Gage, Siemens SX1, Samsung SGH-D700 en Sendo X. Bezitters van deze toestellen hebben nu kaarten voor het navigeren en het plannen van reizen in meer dan zestig Europese en Amerikaanse steden, waaronder Amsterdam, altijd bij de hand.

CityMaps zijn nu altijd en overal beschikbaar. De geavanceerde en toch gemakkelijk te gebruiken functies zijn altijd voorhanden. Ook zijn de kaarten veel uitgebreider dan welke geprinte versie dan ook.

TomTom?s CityMaps zijn te gebruiken voor:

het vinden van plaatsen op basis van straatnamen, kruispunten of geografische co?rdinaten;

het plannen van routes tussen twee plaatsen, waarbij geselecteerde plaatsen en gebieden gemeden kunnen worden;

het tonen van interessante locaties, zoals restaurants, hotels of theaters;

het inzoomen op gebieden;

het zoeken van straatnamen en huisnummers;

het bewaren van favoriete locaties en routes.

TomTom?s CityMaps zijn eenvoudig te downloaden via de website van TomTom. Vervolgens kunnen de kaarten via een draadloze verbinding naar een mobiel telefoontoestel gekopieerd worden.

?Tegenwoordig hebben de meeste mensen een mobiele telefoon. Dat is de reden waarom we nu ook voor deze toestellen TomTom CityMaps hebben ontwikkeld?, zegt Corinne Vigreux, Sales Director van TomTom. ?Volgens ons zijn TomTom CityMaps het beste gezelschap voor iedereen die een nieuwe stad bezoekt, of dat nu te voet is of met een auto.?

CityMaps kunnen gedownload worden voor $4,99 per stuk en hebben een gemiddelde grootte van 1 MB. Betaling via de webwinkel is alleen mogelijk in US dollars.

Meer informatie over het downloaden van TomTom CityMaps en een lijst van opgenomen steden, is te vinden op de website van TomTom: www.tomtom.com

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!