Tom Barten (Changing Life): “Het gaat om stabiliteit, mentaal en spiritueel”

Tom Barten (Changing Life): “Het gaat om stabiliteit, mentaal en spiritueel”

Voor fitgirls en fitboys. Voor mensen met het perfecte lijf óf nog niet. Voor iedereen die zich 'lekker' wil voelen: in shape en mindfull. Changing Life-oprichter Tom Barten wil in positieve zin het leven van veel mensen veranderen en anderzijds aanvoerder zijn van verandering in de gehele maatschappij. In deze aflevering van Timeline staat het verhaal van Tom centraal.

De sleutel tot een fitte levenstijl 

Op de website van Changing Life Hub staat 'alles onder één dak om de beste versie van jezelf te worden'. Maaltijden (Doormeals), kleding (FRVR), fitnessproducten (FORE Lifestyle), een gym, coaches en - waar het misschien wel allemaal mee begon - een Personal Body Plan op maat.

Een platform dat mensen helpt om te transformeren? Tom: “Gedrag, voeding, training en herstel. Dat is de basis geweest van mijn bedrijf. Die elementen stonden centraal. Maar wat voor mij werkt, hoeft niet voor iedereen te werken.” 
 
Fit zijn is een van de onderdelen van een gezonde levenstijl. Tom: “Het gaat ook om het vinden van harmonie. Voor mij gaat het om stabiel zijn. Mentaal en spiritueel.”

Tom wil dat je ook bezig bent met het ‘waarom’. Waarom wil je veranderen? Waarom begin je aan de ontdekkingsreis naar jezelf?

One-stop-shop 

Het creëren van een one-stop-shop én dit platform internationaal verspreiden zijn zijn doelen. “Je kunt hier alle tools kiezen die je nodig hebt in je leven. Wij willen de early-adaptors bereiken, zodat zij het verder kunnen delen.”

Dit interview was eerder te zien op 7ditches.tv.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.