Je bekijkt een artikel van

Toffe baan: Sales Executive bij hét Nederlands Instituut voor Marketing

Je bent dé sales rep van Team NIMA en daar tref je een leuke en uitdagende functie waar je echt je tanden in kunt zetten.

7 juli 2023, 13:35 1727 x gelezen

Stel jij jezelf op verjaardagsfeestjes voor als ‘een echte salestijger’? Krijg je energie van B2B-deals sluiten en pak jij door waar een ander zou afhaken? Vind je het ook belangrijk om je hele leven te blijven leren? Als je deze vragen volmondig met “JA!” kunt beantwoorden dan is NIMA op zoek naar jou! Wij zoeken een energieke en gedreven sales executive met een klantgerichte aanpak en commerciële instelling die ons team komt versterken voor 24 tot 40 uur per week.

Wie zijn wij?

NIMA is de beroepsvereniging voor marketingprofessionals met meer dan 6000 leden. We zijn al meer dan 55 jaar jouw partner voor ontwikkeling in marketing, sales en communicatie. We zijn er voor ZZP’ers en grote en kleine organisaties die hun medewerkers en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat je als professional voorop blijft lopen in je vak én je als organisatie jouw teams maximaal laat presteren. Bij NIMA vind je het grootste netwerk en het beste aanbod op het gebied van permanente educatie in marketing, sales en communicatie.

Wat ga je doen? 

Je gaat aan de slag om bedrijven in Nederland aan te sluiten bij NIMA. Je adviseert over de diverse mogelijkheden die NIMA biedt om uit te groeien tot succesvolle organisatie en die het best past bij de ontwikkelbehoefte van kleine en grote organisaties. Om je doelen vast te stellen en behalen, stel je een salesplan op en zorg je voor een actuele en goed gevulde sales-pipeline. Je bewaakt de gemaakte afspraken en je houdt regelmatig evaluatiegesprekken om de dienstverlening van NIMA te optimaliseren.

Wat kun je? Hoe denk je? Wat breng je mee?

  • Je hebt sterke commerciële vaardigheden;
  • Bent gefocust op het behalen van resultaat voor de klant;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en relatiebeheer;
  • Analytisch vermogen en gevoel voor markttrends;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt ervaring met rapporteren;
  • Goede geschreven en gesproken beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Wat bieden wij?

Je bent dé sales rep van hét NIMA en daar tref je een leuke en uitdagende functie waar je echt je tanden in kunt zetten. We werken met een klein, informeel team (Team NIMA) dat houdt van gezelligheid en zelfstandigheid. We treffen elkaar geregeld op kantoor, zodat we een goede band met elkaar houden en je makkelijk op de hoogte blijft van alles dat er speelt. Wij bieden een fulltime salaris van EUR 4.000 – 4.500 per maand en een uitstekende pensioenregeling. Een leven lang leren staat bij ons centraal, intern en extern, waardoor je zelf ook de mogelijkheid krijgt om regelmatig een training te volgen die wij geven vanuit onze NIMA Academy.

Kom jij ons team versterken?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur je motivatie en cv naar Deborah Schüssel, Manager Members & Marketing, via d.schussel@nima.nl Met eventuele vragen kun je ook bij haar terecht, per e-mail of telefonisch via 020 5039 300.

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing, een beroepsvereniging voor professionals in het marketingvak. We bieden marketeers de gelegenheid elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren op verschillende niveaus: omdat ze in dezelfde specialisatie hebben, omdat ze in elkaars directe omgeving werken of omdat ze op een vergelijkbaar niveau functioneren. NIMA heeft een divers aanbod (bij-) scholing en opleiding via korte eigen marketingtrainingen en is bekend als het instituut waar je examen kunt afleggen op NIMA A-, B- of C-niveau. NIMA is aangesloten bij de European Marketing Confederation. Sluit je aan bij NIMA!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!