Tjsakka, domeinnaam weg

Tjsakka, domeinnaam weg

Meteen nadat Emile Ratelband bekendmaakte een eigen partij te beginnen, claimde het Barneveldse bedrijfje IT’s Logic alvast de domeinnaam. Of het bedrijf banden onderhoudt met Ratelband is niet duidelijk.

Wie is de eigenaar van lijstratelband.nl?

De officiele website van Ratelband kun je vinden op ratelband.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het is zo langzamerhand aan het uitgroeien tot een sport: wie heeft het snelste een domeinnaam te pakken van een persoon of organisatie die nieuw in het nieuws is. Itslogic wist veel publiciteit te genereren door als eerste de domeinnaam lijstratelband.nl te registeren. Het bezoek op de itslogic site schoot daardoor fors omhoog. Een expert stelt: "de domeinnaam wordt niet geregistreed om die te verkopen, maar juist om publiciteit te genereren. Als je kijkt naar de mate waarin je als organisatie genoemd wordt bij het grijpen van een domeinnaam, is dat te vergelijken mat 55.000 euro aan advertentie-waarde."

    Bron:
    http://www.hyped.nl/

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.