• Mobile
    wordt gesponsord door

T-Mobile komt met telefoon met Microsoft-software

T-Mobile komt met telefoon met Microsoft-software

De mobiele dochter van Deutsche Telekom, T-Mobile, brengt in de zomermaanden een mobiele telefoon op de markt die is voorzien van software van Microsoft. De twee bedrijven hebben dat vandaag op een presentatie in het Franse Cannes bekendgemaakt.

Eerder maakte ook al France Telecom-dochter Orange gebruik van Microsoft-software voor mobiele telefoons. Met het binnenkort door T-Mobile te lanceren mobieltje is het mogelijk te internetten, e-mailen en chatten. In de VS is het mobieltje inmiddels op de markt.

De overeenkomst tussen de twee bedrijven past goed in de strategie van Microsoft om zijn positie op de Europese markt uit te breiden naar andere platforms. T-Mobile heeft 35 miljoen klanten op het Europese continent.

Bron:
http://nu.nl/

Zie ook:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.