• Mobile
  wordt gesponsord door

Supersnel internetten bij Lufthansa

Supersnel internetten bij Lufthansa
, Carl Mangold

Bij vliegmaatschappij Lufthansa surf je vanaf maandag met 880 km/u over het internet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Telecomwereld:

  (...) De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa stopt met internet in het vliegtuig. De internetdienst wordt geleverd door Connexion, een dochteronderneming van Boeing. In 66 van de 80 vliegtuigen voor de lange afstand van Lufthansa was internet beschikbaar voor $9,95 per uur of $26,95 per 24 uur. De snelheid van de internetdienst was vergelijkbaar met adsl, met zo'n 5 Mbit/s downstream en 1 Mbit/s upstream. Per maand gebruikten 30.000 passagiers de breedbanddienst.

  Boeing zelf stopte al eerder dit jaar met Connexion. Panasonic heeft een alternatief maar nog geen overeenkomsten met luchtvaartmaatschappijen. Ook OnAir, een Europese joint-venture tussen SITA INC (information Networking Computing) en Airbus, heeft een alternatief.

  Technisch zijn er geen problemen, maar de belangstelling blijkt laag. Luchtvaartmaatschappijen willen bovendien geen grote investeringen doen na enkele moeilijke jaren. (...)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.