• Mobile
  wordt gesponsord door

Sugababes.nl start eigen tv-kanaal

Sugababes.nl start eigen tv-kanaal

Jongerensite Sugababes.nl start morgen een eigen internettelevisiekanaal. Onder de naam SBTV gaat Bibop TV in samenwerking met de populaire jongerensites Sugababes.nl en Superdudes.nl drie uur live televisie per dag verzorgen. De 100.000 jongeren die dagelijks deze profielensites bezoeken, worden getrakteerd op een drietal shows. Totally SB, Do Your Thing en Love Etc. zijn geheel gericht op de internetcommunity rond beide sites. Bibop TV en Sugababes.nl behoren tot de Telegraaf Media Groep (bron: Telegraaf).


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • H3luhm44l tuh g3k eejjj!

  Bah. Als ze op tv maar wel normaal kunnen praten.

  Simon is geen liefhebber van sites als sugababes.nl...

  geplaatst op
 • Dit vind ik wel een redelijk spectaculair initiatief. Ik ben benieuwd hoe het bedrijf de crossmediale kansen die dit biedt zal gaan uitbuiten.

  geplaatst op
 • Ach, het is toch echt wat de jeugd bezighoudt, social puberty met zijn allen tegelijk. Als het maar niet teveel in MTV-achtige nonsense verzandt, wellicht kunnen ze die twee playbackende tieners contracteren ...

  geplaatst op
 • Nou, noe een TV kanaal klinkt wel erg ambitieus voor een web-tv oplossing.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.