Studente krijgt borstvergroting via actiesite

Studente krijgt borstvergroting via actiesite

Een Amerikaanse studente heeft via haar website 4.500 dollar opgehaald waardoor ze de lang gewenste borstvergroting kan kopen.

De Amerikaanse Michelle startte enkele maanden geleden een actie op internet die haar aan grotere borsten moest helpen. Via Giveboobs.com riep Michelle internetters op geld te doneren om haar borstomvang van een A-cup in een D-cup te laten ombouwen. Het gewenste resultaat toont ze discreet op haar site.

De van oorsprong Aziatische, woonachtig in Californie, zegt inmiddels de benodigde 4.500 dollar te hebben ingezameld. De siliconen kunnen uit de chirurgenkast. The Register schrijft over de siliconeningreep.

Het geld druppelde afgelopen maanden binnen via directe donaties en via aankopen op geaffilieerde websites. De dollarstroom raakte in een stroomversnelling toen mannentijdschrijft Maxim Magazine naar de site van Michelle hyperlinkte.

Bron:
http://www.planet.nl/


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.