Strack Design brengt multimediale strand- en sneeuwsoaps

23 november 2004, 09:43

Communicatiebureau Strack Design brengt twee informatieve multimedia soaps, te volgen op televisie, per MMS, e-mail en via het internet. De kijker betaalt voor een abonnement voor het volgen van de soapafleveringen. De soaps gaan van start met ??n aflevering per week. De wintersportsoap speelt zich af rondom het leven van de ultieme Franse skileraar Jean Pierre en de zeer sportieve Zweedse skilerares Ursula. De Beach soap speelt zich af rond het leven van wave-surfinstructeur Bjorn en de mooie Australische Kite-instructrice Kate. Beide soaps moeten naast vermakelijk ook informatief zijn doordat de leraren tips en trucs aan de kijker geven en ze bovendien ook zelf “live” laten zien.

De wintersport en beach content wordt geleverd door Strack Design. Bovendien wordt aan beide een maandelijks magazine gekoppeld dat landelijk te verkrijgen zal zijn in Nederland en Belgi? uitgegeven en geproduceerd door Strack Design.

Abonnees worden in de 1e jaars pilotfase geworven via Skiinfo.nl en Skiinfo.be en Strandtent.nu. In het tweede jaar wordt er een versie in 6 talen uitgebracht binnen Europa en uitgerold via Skiinfo.com en Beachinfo.com.

Bron:

Nieuwsbrief Communicatienieuws

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!