Stichting Brein en eBay samen tegen piraterij

Stichting Brein en eBay samen tegen piraterij

De Stichting Brein, die zich bezighoudt met de bestrijding van piraterij, sluit zich aan bij het Verified Right Owners-programma (Vero) van eBay. Daarmee krijgt zij het recht aangeboden waar bij de veilingsite te laten verwijderen, als zij meent dat deze inbreuk maken op intellectueel eigendom zoals het auteursrecht.

Stichting Brein is blij dat eBay alles doet om illegaal aanbod op haar site te weren. Vooral de strijd tegen illegale kopie?n van geluids- en beelddragers is voor haar van belang. De stichting bestrijdt onder meer intellectuele eigendomsfraude namens auteurs, uitvoerende kunstenaars, producenten, uitgevers en muziekdistributeurs.

eBay is de grootste handelsplaats op internet met ruim 94 miljoen klanten in de wereld. De omzet overschreed vorig jaar de 16 miljard dollar (12,7 miljard euro).

Bron: ANP


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.