Statistieken Marketingfacts

Statistieken Marketingfacts

In de afgelopen maand zijn op Marketingfacts 229.849 pageviews (135.296 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van 7.662 pageviews (4.510 bezoeken) per dag. Dit is een beperkte toename van ca. 2,5% ten opzichte van de vorige maand.

Ook het aantal unieke RSS-lezers is de afgelopen maand beperkt toegenomen tot ca. 1.700 unieke RSS-lezers per dag gepasseerd (in de weekends ligt dit op ca. 1.300). RSS blijft daarmee wel de belangrijkste bron van herkomst voor dit weblog (gevolgd door bookmarks/ rechtstreeks en zoekmachines).


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Jezus man, ga 's naar bed. Net M3 achter de kiezen en dan toch nog even een bericht over de MF-statistieken. Wel een zuinige groei trouwens in november . . . .;-)

  geplaatst op
 • Denk dat ik zo ook maar eens afhaak ;-)

  Zuinige groei in november heeft voor een deel ook te maken met een absoluut record in oktober. Altijd lastig om te blijven pieken ;-)

  geplaatst op
 • op naar december dus. trusten!

  geplaatst op
 • Toch een mooi resultaat!

  Maar met de nieuwe site op komst verwacht ik toch een grote stijging in de komende periode.

  geplaatst op
 • wanneer is-ie klaar? 'k ben zeer benieuwd!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.