Statistieken Marketingfacts

Statistieken Marketingfacts

In de afgelopen maand zijn op Marketingfacts 141.667 pageviews (73.391 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van ca. 4.500 pageviews (2.300 bezoeken) per dag. Dit is een toename van meer dan 50% ten opzichte van de vorige maand.

Pageviews maart 2005

Statistieken Marketingfacts (pageviews maart 2005) (gemeten met OneStat)

Trendanalyse ten opzichte van Adformatie.nl

Op basis van Alexa lijkt Marketingfacts daarmee het bezoekersaantal van Adformatie.nl, de website van het gelijknamige weekblad over reclame, marketing en media, inmiddels te zijn gepaseerd.

Volgens eigen cijfers van Adformatie heeft adformatie.nl echter ca. 300.000 pageviews per maand (ruim boven het aantal pageviews van Marketingfacts).

 

Bezoektrend Marketingfacts vs Adformatie (gemeten met Alexa)

Unieke RSS-lezers maart 2005

RSS is nog steeds de belangrijkste herkomst van bezoekers. Het aantal RSS-lezers is inmiddels toegenomen tot ca. 850 unieke RSS-lezers op werkdagen en dit aantal zakt in het weekend terug naar ca. 650 unieke RSS-lezers. Deze RSS-lezers zorgen voor gemiddeld 12.000 hits per dag waarvan ca. 6% doorklikt en de site bezoekt.

 

Unieke RSS-lezers op Marketingfacts (gemeten met Feedburner)


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Des te scoop des beter :-)

  geplaatst op
 • Des té beter! 's Nachts doorwerken heeft nadelen

  geplaatst op
 • "Op basis van Alexa lijkt Marketingfacts daarmee het bezoekersaantal van Adformatie.nl, de website van het gelijknamige weekblad over reclame, marketing en media, inmiddels te zijn gepaseerd."

  Goed verhaal! Zowiezo loopt Adformatie.nl op interactie met de bezoekers al jaren achter (op een polletje na). Keep up the good work peopletjes achter Marketingfacts!

  geplaatst op
 • Wellicht wordt het eens tijd voor spellingcontrole voor het commentaar ;-). Er bestaat hiervoor een aantal programma's.

  geplaatst op
 • Wat lees ik nu op Hyped?
  "Adformatie overweegt overname weblog Mediafact (04/01/2005 )

  Vanochtend werd bekend gemaakt dat Adformatie serieus geinteresseerd is in de overname van weblog mediafact.nl. Volgens een woordvoerder: "We volgen al enkele maanden met belangstelling de ontwikkeling op het gebied van weblogs. Om goede content in huis te krijgen, kun je een extra redacteur aannemen, of samenwerken met een weblog. Onze keuze is nu gevallen op mediafact.nl." Hoeveel geld Adformatie wil betalen voor de weblog is nog niet bekend. Het is niet toevallig dat juist vandaag bekend wordt dat het aantal bezoekers van Mediafact dat van Adformatie voorbij aan het gaan is. "

  Vooral dat zinnetje "Onze keuze is nu gevallen op mediafact.nl"...
  hmmm...*kijkt op de kalender naar de datum*

  geplaatst op
 • Snap niet dat ze uitgerekend vandaag dit bericht naar buiten brengen. Zouden ze pas volgende week doen ;-)

  geplaatst op
 • Is het vandaag 1 april toevallig?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.