Sprekende affiche van Ford

Sprekende affiche van Ford
,

Sprekende affiche van FordNa de eerste iDTV-spot in Belgi? die uiteindelijk dan toch vorige week werd uitgezonden,  zorgt Ford weer voor een sterk staaltje innovatie en entertainment met een zogenaamde “Talking Ad”.

E?n week lang, tijdens piekuren, doet Ford mirakels in de grootste treinstations. Een op het eerste gezicht klassieke affiche met een gezicht van een man komt plots tot leven. De niets vermoedende voorbijganger wordt toegesproken door het personage, een verborgen acteur. Deze acteur kan via onzichtbare luidsprekers, een verborgen camera en een joystick converseren met de voorbijgangers.

Op de website kun je ook de hele week lang de reacties van het publiek live observeren via een streaming web cam. Via dezelfde site kun je ook sprekende e-cards versturen : je tikt een tekst naar wens in en de e-card zal jouw tekst uitspreken wanneer de ontvanger erop klikt.

Deze campagne, ook ondersteund door klassieke media zoals TV, radio en abribus, wil Ford op een onverwachte en sympathieke manier in het straatbeeld zetten. Het zorgt voor gespreksstof in de koffiekamer. En op blogs natuurlijk.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.