Sony PSP Experience

17 oktober 2005, 03:55

Sony PSP Experience

Door Frederik Samuel gewezen op deze prachtige Franse promotiesite voor Sony PSP. Doet me in sommige schermen sterk denken aan het werk van Han Hoogerbrugge. Prachtig!

Nu we het toch hebben over met Sony PSP, Sony heeft de firmware van de PSP opnieuw ge-update. Met de nieuwe update (2.5) kunnen eindelijk tv-beelden worden ontvangen. Wie dat wil, moet eerst de (gratis) Location Free Player installeren. Jammer is wel dat er een aanvullend apparaat van 300 dollar voor nodig is om uberhaupt een tv-signaal te kunnen ontvangen. Dat is meer dan de PSP zelf in Amerika kost aldus Emerce.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

    neoMagic

    Die site is absoluut prachtig te noemen. De vraag bij dergelijke creatieve uitspattingen blijft in hoeverre het effectief is en functioneel blijft. De site is echt indrukwekkend, maar beslist niet handig voor iemand die gewoon even snel wat info wil hebben. En echt nuttig is het verder ook niet te noemen.. alleen maar mooi.


    17 oktober 2005 om 10:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!