Social bookmarks chart v1.0

Social bookmarks chart v1.0

Interessant overzicht (pdf) van 11 social bookmark services (o.a. Furl, Spurl en del.icio.us) (via: irox.de).

Iemand al ervaring met het Nederlandse Flying Bookmarks?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • ja, ik gebruik flying bookmarks. Lekkere no-nonse service om je bookmarks online beschikbaar te hebben. handig. Zit ook social software elemenent in, je kunt bookmarks van anderen bekijken. Maar dat komt nog niet echt goed uit de verf. Wellicht als ze wat groter zijn, dat er voldoende kritisische massa is..

  geplaatst op
 • Flying Bookmarks is te beperkt en achterhaald door RSS-gebaseerde social bookmark services. Want laten we eerlijk zijn, wie gebruikt er nu nog gewone bookmarks?

  geplaatst op
 • Hallo Richard.
  Namens Flying Bookmarks wil ik even reageren. Kijk, er zijn natuurlijk fantastische ontwikkelingen gaande die mensen helpen om net die informatie te vinden die zij willen hebben. De early adopters volgen dit danook op de voet. 'te beperkt en achterhaald' begrijp ik niet. Immers, het overgrote gedeelte van de Internetgebruikers is nog helemaal niet bezig met onderwerpen die voor de early adopters gesneden koek zijn. Flying Bookmarks heeft niet de pretentie om met iets geheel nieuws te komen, maar maakt gebruikt van breed geaccepteerde technologieen en luister heel goed naar de markt. Wij groeien sterk en de feedback van onze gebruikers bevestigt dat we in een behoefte voorzien. Overigens sluiten wij de ogen niet voor dingen die Flying Bookmarks kan versterken. Bijvoorbeeld RSS, dat staat gepland voor een van de komende releases.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.