SNS werkt aan bankieren via messenger

SNS werkt aan bankieren via messenger

SNS werkt aan bankieren via messengerSNS Bank werkt aan een nieuw betaalsysteem (‘buddybanking’) via messenger dat Bill heet. Het nieuwe systeem richt zich vooral op jongeren. Bill gaat over enkele weken live. Dat bevestigt woordvoerder Jan-Willem Dreteler van SNS Bank tegenover Emerce dat het nieuws vandaag als eerste naar buiten bracht.

Het is volgens SNS Bank beslist niet de bedoeling dat Bill gaat concurreren met Ideal, het internetbetaal-systeem van de grootbanken (ABN Amro, Rabobank en ING). “Bill wordt gepositioneerd binnen de wereld van MSN. Ideal is van een hele andere orde,” aldus de zegsman van SNS.

Eerder al kwam de Postbank met saldo-informatie via messenger.


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Blijkbaar heeft SNS vandaag een persbericht(je) de deur uitgedaan gezien de berichtgeving op planet.nl en nu.nl.

  Niet alleen een beetje mosterd na de maaltijd dit bericht, maar ook de zin "We hebben een wereldprimeur", aldus vrijdag een voorlichter van SNS Bank. komt mij een beetje belachelijk over op vrijdagochtend 8 uur. Wie heeft in godsnaam die voorlichter vanmorgen zo vroeg gesproken dan?

  geplaatst op
 • oeps alle emailadressen openbaar!
  Vandaag heeft emerce een update van bovengenoemd artikel. In de laatste alinea staat te lezen dat alle gebruikers die zich via Bill hebben aangemeld in de CC staan in een email. Het plaatje (in te zoomen) daarbij spreekt boekdelen......

  geplaatst op
 • holy ** wat een amateuristische fout!

  geplaatst op
 • ooops en ING heeft het al

  geplaatst op
 • Ha die Diederik, lang niet gesproken! Maar wat heeft ING al? Bankieren via messenger? Ik weet wel dat de Postbank eerder was met saldo-informatie via messenger maar geen betalingen zover ik weet.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.