Smulweb heeft nieuwe eigenaar

Smulweb heeft nieuwe eigenaar

Nadat Marketing Plaza (o.a. smulweb) failliet was verklaard onstond er de nodige commotie in de verschillende online fora. Afgelopen vrijdag liep de biedingstermijn af en is de nieuwe eigenaar bekend geworden. Uit 26 geinteresseerden, waarvan 10-15 een serieus bod hebben uitgebracht, is uiteindelijk De Internet Pleinen B.V de nieuwe eigenaar geworden.

Reactie op hyped:

Een grote hoeveelheid bieders heeft getracht om de resten van de communities zoals smulweb en reisweb over te nemen. Zojuist is bekend geworden dat uiteindelijk De Internet Pleinen B.V. de bieding heeft gewonnen.

Volgens de curator is de koopsom voldaan en heeft de rechter-commissaris de transactie goedgekeurd. De kans is groot dat morgen of in ieder geval de komende week alle sites weer de lucht in gaan. Het is onduidelijk hoeveel medewerkers kunnen blijven werken bij Smulweb. Waarschijnlijk wordt het volledig geexploiteerd vanuit De Internet Pleinen.

De Internet Pleinen geeft aan op ‘dezelfde wijze’ door te gaan. Er zal voorlopig weinig veranderen ten opzichte van de ‘vroegere’ smulweb etc. communities. De reden dat de sites dit weekend nog niet in de lucht zijn, is dat er 1 harde schijf (van de 12 in totaal) niet bleek te werken. Maandag wordt opnieuw getracht de sites in de lucht te brengen.

Meer lezen:
http://www.jeroen.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.