Slimmer zoeken met Lycos Slimsearch

Slimmer zoeken met Lycos Slimsearch

Lycos heeft slimsearch gelanceerd welke goed past in het onlangs vernieuwde design. Lycos Slimsearch stelt bezoekers in staat om sneller en effici?nt te zoeken.

De gebruiksvriendelijke homepage van deze nieuwe dienst is te vinden op: slimsearch.nl. Een grote en simpele zoekbox stelt bezoekers in staat om complexe zoekopdrachten op te geven. Er kan gezocht worden in de Nederlandse of wereldwijde index. Daarnaast is het mogelijk om op afbeeldingen te zoeken. De vertrouwde zoekmachine van Lycos is nog steeds beschikbaar vanaf de Lycos homepage.

Zoeken zonder fratsen
Op de nieuwe slimsearch pagina zijn geen toeters of bellen aanwezig, zodat alle zoekresultaten snel gepresenteerd kunnen worden. De site is simpel, betrouwbaar en stijlvol. Bovenal wordt door het ontbreken van alle soorten banners een snel zoekresultaat gegarandeerd.

Door op de link “snel zoeken” te klikken, die vindbaar is achter elk zoekresultaat, is het mogelijk om snel en eenvoudig door de gepresenteerde zoekresultaten te bladeren naar andere zoekresultaten. De pagina’s in het hoofdvenster worden vervolgens geladen zonder terug te hoeven gaan naar de zoekresultatenpagina.

Persoonlijke instellingen
Een ander voordeel van de nieuwe slimsearch is dat iedereen zijn eigen voorkeuren kan instellen. Via de “persoonlijke instellingen” knop kan men de zoekpagina personaliseren. Op deze pagina kan de gebruiker verschillende layouts en basis instellingen kiezen zoals bijvoorbeeld afbeeldingen zoeken en het markeren van zoekopdrachten. Verder maakt Slimsearch het mogelijk om de laatste 5 zoekopdrachten te bewaren, zodat het plaatsen van volgende zoekopdrachten sneller gaat.

Lycos beste zoekmachine
In Duitsland heeft Internet Magazin Lycos samen met Google tot beste zoekmachine uitgeroepen.  Testers waren vooral tevreden over de zeer veel verschillende zoekmogelijkheden die Lycos biedt en de snelheid van de nieuwe slimsearch.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.