Skynet koopt Extenseo

Skynet koopt Extenseo

Digimedia meldt een opmerkelijke wijziging in het Belgische Search Engine Marketing landschap. Belgacom Skynet neemt SEM-agentschap Extenseo over.

Met de overname wil Skynet zich verder inschrijven in de hedendaagse evolutie naar een totaalaanbod inzake interactieve marketingdiensten. Skynet koos naar eigen zeggen voor Extenseo na een grondige analyse van de lokale spelers.

Extenseo, dat 12 medewerkers telt, werd in 1998 opgericht onder de naam 6MYK door huidige baas Michael Vandenhooft en JobsCareer oprichter Richard Feldbrugge. In 2003 waren er een aantal managementwissels en uiteindelijk werd Vandenhooft de enige topman van het huidige Extenseo (Feldbrugge was in 2005 nog ??n van de laureaten van de Enterprize business plan wedstrijd voor een nieuw getrouwheidskaartproject, Fidelity Market).

Skynet is al actief in uiteenlopende e-marketing disciplines inclusief display advertising, iDTV en e-mail marketing, nu komt daar dus ook een stevige SEM-activiteit bij.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.