Site faciliteert afmelden voor marktonderzoek

Site faciliteert afmelden voor marktonderzoek

De site Uwmeningtelt.nl biedt eenieder die geen behoefte heeft aan marktonderzoek via de telefoon de mogelijkheid zich af te melden. De site is een initiatief van branche-organisatie MOA (Markt Onderzoek Associatie) en de SZDM (Stichting Zelfregulering Direct Marketing).

In Amerika had een dergelijk initiatief dermate veel succes dat de site van de faciliterende organisatie tijdelijk plat ging.

Via het ‘Infofilter’ van SZDM kunnen consumenten aangeven geen reclame te willen ontvangen via e-mail, post of mobiele telefoon. De marktonderzoekers die aangesloten zijn bij MOA bieden alleen de mogelijkheid om zich af te melden voor marktonderzoek via de mobiele telefoon.

Op Uwmeningtelt.nl is het ook mogelijk om een interesse aan te geven voor onderzoek van bepaalde instanties, zoals gemeente of Centraal Bureau voor de Statistiek.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Je moet eerst wel even mee doen aan een klein onderzoekje :-)

    geplaatst op
  • Heb net maar eens mijn telefoonnummer aangemeld. Ben het behoorlijk zat om iedere avond tijdens het eten lastig te worden gevallen met de vraag of ik interesse heb in nog een ochtenkrant, verzekering of gratis financieel advies. Ben benieuwd of het werkt...

    http://www.szdm.nl/

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.